Quantec

Dijagnostika budućnosti - tretmani 22. stoljeća

IMG_6501IMG_6507

Računalni sustav Quantec biokomunikacijski je sustav utemeljen na najnovijim spoznajama iz područja kvantne fizike, ujedinjuje kvantnu fiziku i različita znanja iz klasične i alternativne medicine.

Quantec PRO najnapredniji je u svojoj klasi i jedinstven kao takav u Hrvatskoj i regiji.

Pod pojmom računalna biokomunikacije podrazumijevamo izmjenu informacija između računala i živihorganizama. Quantec pomoću diode s bijelim šumom uspostavlja interaktivnu biokomunikaciju s energetskim poljem osobe. Razvili su ga njemački znanstvenici, a 2010. godine proglašen je najboljom svjetskom zdravstvenom inovacijom.

Quantec dijagnosticira i provodi terapiju na svim živim bićima (čovjek, životinja, biljka, tlo) te

istovremeno djeluje na sve tri razine: fizičkoj, mentalnoj i psihološkoj. Revolucionaran je jer u svega nekoliko minuta potpuno bezbolno očitava morfološko polje željenog objekta ili osobe i daje informacije o zdravstvenim tegobama i mogućim disbalansima, poremećajima, poteškoćama koji su se već pojavili ili bi se mogli pojaviti u bliskoj budućnosti. No, Quantec iščitava i moguće emocionalne probleme, strahove, tjeskobe i blokade. Jedinstven je jer registrira i očitava morfološko polje, dakle vidi poremećaje i prije nego su se spustili na fizičko tijelo što, dakako, nije vidljivo dijagostičkim instrumentima klasične medicine.

Nakon što konstatira što je u otklonu ili disbalansu u kvantno-energetskom polju objekta ili osobe

započinje s kvantnom terapijom - vraćanju sustava u ravnotežu. Quantec samostalno određuje broj

potrebnih vibracija i vremenski interval u kojem će danonoćno slati frekvenciju (terapiju) objektu ili

osobi i tako podržati kvantno energetski skok, tj. uspostaviti ravnotežu na najdubljoj energetskoj razini.

Klijenti osjećaju promjenu u stanju svijesti, energetskom tonusu, raspoloženju i konkretnoj zdravstvenoj slici, a s vremenom se mijenja i vanjska vibracija našeg postojanja.

Quantec pokazuje odlične rezultate kod psihičkih bolesti i poremećaja, kod djece i odraslih – nesanice, depresije, kardiovaskularnih bolesti, poboljšanja općeg zdravstvenog stanja, emocionalnih problema i barijera, problema s kilogramima, hormonima, problemima u menopauzi, anksioznošću, nemirom i drugim psihosomatskim tegobama. Izvanredni rezultati zabilježeni su i na životinjama te u ratarstvu i poljodjelstvu, ekologiji, sportu kao i poduzetništvu i financijskom savjetovanju.

Znanost je potvrdila a praksa pokazala da smo na subatomskoj razini sastavljeni od visokoenergetskih fotona. Naše tijelo satkano je od svjetlosti i informacija koji se nalaze u valovima interferencije. Promjena na razini fotona pokreće promjenu u obrascima svjetlosti i informacija.

Kako izgleda kvantna terapija?

Kvantna terapija započinje razgovorom s klijentom. Rezultat tog razgovora jest osvještavanje i

definiranje polazne/trenutne situacije i određivanje smjera terapije Quantec uređajem.

Nakon toga unose se osobni podaci - uz ime i prezime, datum rođenja potrebna nam je digitalna

fotografija te prethodno definiran cilj rada. Quantec tada skenira podatke i pretvara ih u vibracije i te vibracije uspoređuje s vibracijama u bazi podataka koje posjeduje.

Baze podataka najrazličitiji su pristupi zdravlju; od Ayurvede, homeopatije preko eteričnih ulja,

afirmacija Bachovih kapi, Aura Some, ljekovitog bilja, kristala, ortomolekularne medicije, terapije

matičnim stanicama, NLP, Theta healing afirmacija itd. Radi se o bazi s više od 100 000 različitih unosa, afirmacija, podataka koji djeluju na fizičko, mentalno, emotivno i psihičko stanje objekta ili osobe. Informacije iz tih baza ujedinjuju se u jedinstveni kvantni potpis, odnosno kvantni kod, jedinstven za svaki objekt ili osobu. Nakon toga sustav određuje interval emitiranja i trajanje programa. Najčešće je to mjesec ili dva. Odabrane informacije šalju se u intervalu od sat, dva, četiri, rjeđe ili češće, kako odredi sustav. Po završetku programa mijenja se energetska struktura i tada možemo nastaviti s nekom novom analizom ili još podržati cilj koji ste već postavili.

Quantec terapija je vrlo moćna i primjetna kroz rezultate koji kod nekih mogu doći brže, a kod nekih kasnije, a cilj je cjelokupna ravnoteža, zdravlje i uklanjanje svih blokada i poteškoća na tom putu.